Διαμέρισμα Καρδίτσα

Το έργα που ανέλαβε η εταιρείας μας ήταν η ανακαίνιση του μπάνιου και της εισόδου διαμερίσματος στην περιοχή της Καρδίτσας.

Στην συγκεκριμένη κατοικία υπήρχε μια μεγάλη πρόκληση καθώς κατοικούνταν κατά τη διάρκεια των εργασιών και το εσωτερικό του σπιτιού τόσο το δάπεδο όσο και οι ντουλάπες στον διάδρομο ήταν από φυσικό ξύλο ιδιαίτερα ευαίσθητο σε χτυπήματα. Για το λόγο αυτό έγινε επένδυση των τοίχων και των δαπέδων με υλικό προστασίας κρούσεων.

Όπως είναι φυσικό έγιναν νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις εγκαταστάθηκε πλήρως εντοιχιζόμενο καζανάκι μαρκας GEBERIT με κρεμαστή λεκάνη, κατασκευάστηκε έπιπλο μπάνιου με ενιαίο νεροχύτη-πάγκο από Corian και μεγάλο καθρέφτη, τοποθετήθηκαν νέα πλακάκια τεχνητού γρανίτη μεγάλων διαστάσεων 60Χ120 στους τοίχους και στο δάπεδο,νέα είδη υγιεινής και θερμαντικά σώματα (πετσετοκρεμάστρα) στο μπάνιο που άλλαξαν πλήρως την όψη του και την αισθητική του.

Η εξωτερική πόρτα αντικαταστάθηκε με νέα θωρακισμένη και στον διάδρομο εισόδου τοποθετήθηκε επένδυση από τεχνική πέτρα σε συνδυασμό με την κατασκευή ψευδοροφής και κρυφού φωτισμού δίνοντας μια νέα αντίληψη και ξεχωριστή ομορφιά και αίσθηση μονοκατοικίας ενώ ανακατασκευάστηκε και εναρμονίστηκε ο χώρος των κεντρικών συλλεκτών θέρμανσης για να είναι σύννομος με τη νέα πόρτα.

ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ